Παναθηναϊκός: Ο Μλαντένοβιτς χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Μλαντένοβιτς χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:06 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 02.05.2023

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας.

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς συνδέθηκε μεταγραφικά για αρκετές μέρες με τον Παναθηναϊκό, προτού από το Τριφύλλι διαψεύσουν οποιαδήποτε επαφή με τον Σέρβο αριστερό μπακ. Εσχάτως, ο 31χρονος αμυντικός φέρεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Προτού πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την καριέρα του, ο Μλαντένοβιτς στέφθηκε Κυπελλούχος Πολωνίας. Η Λέγκια επικράτησε 6-5 στα πέναλτι επί της Ράκοβ στον τελικό, μετά από το ισόπαλο 0-0 στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο τελικός σημαδεύτηκε από μεγάλες εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Με τον Μλαντένοβιτς να πρωταγωνιστεί σε μία από αυτές και να αποβάλλεται! Μετά τη λήξη...

Ο Σέρβος αριστερός μπακ είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με παίκτη της Ράκοβ, απέχοντας προσωρινά από τα επινίκια. Ο καυγάς μεταξύ των δύο ήταν σοβαρός, με τον Μλαντένοβιτς να χτυπάει τον αντίπαλο του. Ο διαιτητής τον είδε και τον απέβαλλε αμέσως με κόκκινη, έχοντας το σχετικό δικαίωμα.

Ο Σέρβος δεν πήρε ψύχραιμα την αποβολή του και απαιτήθηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της Λέγκια, για να τον απομακρύνουν. Για την ιστορία, ο Σέρβος δεν εκτέλεσε πέναλτι, ενώ με τη Ράκοβ έπαιξε ο Παπανικολάου.