Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας δεν πήγε στο «Καλαφάτης»
i

Γιοβάνοβιτς, Πούγγουρας / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας δεν πήγε στο «Καλαφάτης»

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:24 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 24.03.2023

Ο Έλληνας αμυντικός νοσεί με γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε το Σάββατο, ενώ ο Κουρμπέλης συνεχίζει τη θεραπεία για τη θλάση.

Δεν το έχει η μοίρα του Αχιλλέα Πούγγουρα φέτος να μην ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας… Ο Έλληνας στόπερ απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής (24/3) επειδή έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και έμεινε κλινήρης.

Ο Πούγγουρας αναμένεται να μην μεταβεί ούτε το Σάββατο στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ώστε να αναρρώσει και να μην μεταδώσει το μικρόβιο σε άλλον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Γενικά το τελευταίο δίμηνο ο Πούγγουρας έχει σταθεί άτυχος, αφού έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Σε ένα τάιμινγικ που υγιής θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα.

Στο «Καλαφάτης» βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του και το Σάββατο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να επανεκτιμηθεί ο τραυματισμός του.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με fun game και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα. Ο Γιοβάνοβιτς έχει παραχωρήσει ρεπό για την Κυριακή και τη Δευτέρα.