Κέλετ: «Ναι, δέχτηκα απειλητικά μηνύματα μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Ο Κέλετ επιβεβαίωσε στην πατρίδα του ότι δέχθηκε απειλές μετά το ντέρμπι.

i

©intime

Κέλετ: «Ναι, δέχτηκα απειλητικά μηνύματα μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 21:31 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 23.03.2023

Ο Δανός διαιτητής Γιάκουμπ Κέλετ επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνυματα μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Ο Γιάκουμπ Κέλετ, ο Δανός ρέφερι, ο οποίος είχε σφυρίξει την τρέχουσα σεζόν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και καταλόγισε στο 97' το πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη, επιβεβαίωσε με δηλώσεις στην πατρίδα του ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα.

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport αναφερόταν ότι ο Κέλετ δέχθηκε απειλητικά μηνύματα και ο ίδιος το επιβεβαίωσε με όσα είπε στην ιστοσελίδα Tipsbladet. Αρνήθηκε, ωστόσο ότι προέβη σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέλετ: «Είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό όμως είναι μέρος του να είσαι ένας κορυφαίος διαιτητής. Δοκίμασα αυτή την εμπειρία μετά από τα παιχνίδια στην ελληνική Super League. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά τρολ του διαδικτύου.

Μπορεί να πει κάποιος ότι δέχθηκα αρκετά απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής μου. Είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια από αυτά τα μηνύματα είναι αληθινά, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου».

Ο Κέλετ, παράλληλα, δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ σ' ερώτηση, αν θα δεχόταν να σφυρίξει ξανά αγώνα της Super League απάντησε: «Όχι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διευθύνω ξανά αγώνα της ελληνικής Super League».

Tags: