Παναθηναϊκός: Η «διαβολοβδομάδα» που δείχνει τον τίτλο
i

Φώτης Ιωαννίδης / Intime

Παναθηναϊκός: Η «διαβολοβδομάδα» που δείχνει τον τίτλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:25 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 23.03.2023

Η τριάδα των αγώνων με ΝΠΣ Βόλο, Άρη και Ολυμπιακό θα δώσει στον Παναθηναϊκό μία ξεκάθαρη πορεία για τη δυνατότητα του να στεφθεί πρωταθλητής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τον Παναθηναϊκό αλώβητο από το αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ και πρωτοπόρο. Ωστόσο, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να πλησιάζουν στην πρώτη θέση και να αυξάνουν τον ανταγωνισμό για τον τίτλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα δουλέψει όπως θα ήθελε στο δεκαπενθήμερο, αφού λείπουν πολλοί διεθνείς. Με τελευταίο τον Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην Πολωνία για να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Μετά το «διάλειμμα» για τις Εθνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία εβδομάδα που ίσως να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια, στα οποία αν πετύχει ισάριθμες νίκες, θα προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί για να στεφθεί πρωταθλητής. 

Η επανέναρξη των Play Offs την Κυριακή 2 Απριλίου, θα φέρει το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι από τη δεκάδα: το εντός έδρας με τον ΝΠΣ Βόλο. Στο οποίο η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι υποχρεωτική, χωρίς κόμμα και αστερίσκους.

Παναθηναϊκός: Τι θα απαιτήσουν και που αποσκοπούν οι «πράσινοι» στη σύσκεψη του Μπένετ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:44 - 21.03.2023

Παναθηναϊκός: Τι θα απαιτήσουν και που αποσκοπούν οι «πράσινοι» στη σύσκεψη του Μπένετ

Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του έχουν συγκεκριμένη ατζέντα για την σύσκεψη της Δευτέρας και θα θέσουν τον Άγγλο και την ΚΕΔ προ των ευθυνών τους. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Sportal.

Αμέσως μετά, την Τετάρτη 5 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδεύσει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία αναμέτρηση που η επίτευξη του διπλού έχει εξαιρετική σημασία, ειδικά μετά το πέρασμα του ΠΑΟΚ από εκεί.

Η διαβολοβδομάδα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Απριλίου, με το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τη μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία να είναι από μηδενική έως μικρή.

Οι «πράσινοι» άντεξαν στην «Αγιά Σοφιά» και έδειξαν πως δεν φοβούνται. Η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει κατά πόσον έχουν και τη νοοτροπία νικητή, για να επιβληθούν στα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Γιατί οι ισοπαλίες δεν αρκούν για τον τίτλο.