Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι τον απείλησαν

Γιάκομπ Κέλετ

i

© Intime

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι τον απείλησαν

Sportal newsroom 11:53 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 23.03.2023

Ο Γιάκομπ Κέλετ φέρεται να κατήγγειλε στην UEFA ότι δέχθηκε απειλές μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά και την παρουσία του Νταμπάνοβιτς στην πρεμιέρα των Playoffs και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαυροβούνιος ελέγχεται για πολλές αποφάσεις, ενώ ακολούθησε «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Λίγκας, ΕΠΟ αλλά και των μεγάλων ΠΑΕ σχετικά με τους Elite διαιτητές.

Η εφημερίδα Live Sport με δημοσίευμά της την Πέμπτη αποκαλύπτει ότι ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε στην UEFA ότι δέχθηκε απειλές μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την κανονική διάρκεια της Super League. Σημειώνεται, ότι η υπόδειξη πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα σήκωσε αρκετή κουβέντα.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Στιβ Μπένετ είχε έρθει σε επαφή με τον Ιστβάν Βεντ για να διευθύνει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα των playoffs. Ωστόσο, ο Ούγγρος ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης ότι δεν θα έρθει. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ανακοινώσεις έγιναν την Παρασκευή.

Ακόμη, η ΚΕΔ - σύμφωνα πάντα με τη Live Sport - η ΚΕΔ είχε συμφωνήσει να σφυρίξει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πρωτοκλασάτος διαιτητής από την Πορτογαλία, που αρνήθηκε. Έτσι επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο. Θυμίζουμε ότι το ντέρμπι αυτό σημαδεύτηκε από το ακυρωθέν γκολ του Μάριο Βρουσάι λίγο πριν τη λήξη.