Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς έχει κρούση από τη Λεχ Πόζναν

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

i

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς έχει κρούση από τη Λεχ Πόζναν

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:49 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 11.05.2023

O Πολωνός αριστερός μπακ δεν έχει φύγει ακόμα από την Αθήνα, όμως στην πατρίδα του υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του.

Εξαρχής, η μεταγραφή του Τιμοτέους Πούχατς στον Παναθηναϊκό είχε συγκεκριμένο σκοπό να εκπληρώσει: να καλύψει για ένα εξάμηνο το κενό του Κρίστι Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του, μετά από νόσηση με κορονοιο και και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Πούχατς ήρθε στην Αθήνα τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου με δανεισμό από την Ουνιόν Βερολίνου. Ούτε και ο ίδιος είχε την πρόθεση να μείνει μετά τον Ιούνιο, αφού επιθυμεί να καθιερωθεί στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ ήθελε να πάρει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα, για να επιστρέψει με τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις στη Γερμανία. Ο Πούχατς κατέγραψε 15 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα αλλά οι περισσότερες ήταν ολιγόλεπτες. 

Τυπικά, την Κυριακή ο Πούχατς θα βρεθεί για τελευταία φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη και την επόμενη εβδομάδα θα πακετάρει τα πράγματά του για να φύγει από τη χώρα μας.

Πάντως, η επιστροφή του 24χρονου ποδοσφαιριστή στο Βερολίνο αναμένεται προσωρινή, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Λεχ Πόζναν ήδη συζητά μμε την Ουνιόν για να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο. 

Μένει να φανεί εάν αυτή η προοπτική θα δελεάσει τον Πούχατς. Γιατί ο Πολωνός δεν έδειχνε ζεστός για τον επαναπατρισμό του τον Ιανουάριο, όμως συχνά στο ποδόσφαιρο οι συνθήκες μεταβάλλονται.