Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπότσο, ο Πούχατς και ο Μλαντένοβιτς...

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

i

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπότσο, ο Πούχατς και ο Μλαντένοβιτς...

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:51 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 23.05.2023

Τρεις αριστεροί μπακ οι οποίοι έχουν τη σχέση τους με τον Παναθηναϊκού, βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Πολωνία...

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς εμφανίστηκε έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό για χειροδικία σε βάρος παικτών της Ράκοβ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου που κατέκτησε με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Μετά το παιχνίδι ο Μλαντένοβιτς δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις και το κεφάλαιο της Πολωνίας έμοιαζε να έχει κλείσει οριστικά. Με Πολωνούς ρεπόρτερ να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Ωστόσο, σημειώνεται ανατροπή των δεδομένων. Τις τελευταίες ώρες, ο ρεπόρτερ Σεμπάστιαν Σταζέβσκι, υποστηρίζει πως η Λέγκια και ο Μλαντένοβιτς οδεύουν ολοταχώς προς συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου. 

Η περίπτωση Μλαντένοβιτς και ο ανταγωνισμός που έχει ανάγκη ο Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:30 - 13.05.2023

Η περίπτωση Μλαντένοβιτς και ο ανταγωνισμός που έχει ανάγκη ο Χουάνκαρ

Η Λέγκια Βαρσοβίας έχει «παγώσει» τις επαφές με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Σέρβος αριστερός μπακ παρουσιάζεται έτοιμος να έρθει στην Αθήνα. Πιθανή η προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως οι θετικές εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες ημέρες. Ο 31χρονος αμυντικός θεωρεί πως το τάιμινγκ δεν ευνοεί τις μετακομίσεις και για αυτό προσανατολίζεται να μείνει στη Βαρσοβία.

Στο μεταξύ, ο Τιμοτέους Πούχατς έχει επιστρέψει στην Πολωνία για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Η παραμονή του 23χρονου αριστερού μπακ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» θεωρείται απίθανη και η Ουνιόν Βερολίνου θα τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Ο Πολωνός ρεπόρτερ Γέρζι Τσβάλεκ αναφέρει πως ο Πούχατς θα συνεχίσει με δανεισμό στη Λεχ Πόζναν. Εκεί όπου δημιουργείται κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω της αποχώρησης του Πορτογάλου Πέδρο Ρεμπότσο.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportal, ο Ρεμπότσο απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα τη θέση του Χουάνκαρ. Είναι έμπειρος, με γεμάτες σεζόν και με εμπειρία πρωταθλητισμού.