Παναθηναϊκός: Πέδρο Ρεμπότσο στο προσκήνιο!

Πέδρο Ρεμπότσο / lechpoznan.pl

i

Πέδρο Ρεμπότσο / lechpoznan.pl

Παναθηναϊκός: Πέδρο Ρεμπότσο στο προσκήνιο!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:48 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 19.05.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει τον 28χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, Πέδρο Ρεμπότσο. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Λεχ Πόζναν και έχει κρούσεις και από Τουρκία και Γαλλία.

Η πολωνική αγορά έχει απασχολήσει αρκετά τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την αριστερή πτέρυγα τους τελευταίους μήνες. Ο Τιμοτέους Πούχατς ήρθε με δανεισμό για να καλύψει προσωρινά το κενό του Κρίστι Γκάνεα, ενώ ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς παρουσιάστηκε έτοιμος να φορέσει τα πράσινα.

Ωστόσο, ένα άλλο όνομα έχει έρθει στο προσκήνιο για το Τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Πολωνία, στο Τριφύλλι εξετάζουν τον 28χρονο αριστερό μπακ της Λέχ Πόζχναν, Πέδρο Ρεμπότσο.

Το συμβόλαιο του Ρεμπότσο με τη Λέχ Πόζναν λήγει στις 30 Ιουνίου και ο Πορτογάλος δεν θα το ανανεώσει. Όπως δήλωσε, έχει προτάσεις και θα αποφασίσει σύντομα ποια θα επιλέξει.

Στην Πολωνία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Ρεμπότσο και έχει αρκετές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του. Με τον 28χρονο αριστερό μπακ να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Ελλάδας.

Ο Ρεμπότσο έχει προτάσεις και από την Τουρκία και από τη Γαλλία. Οπότε, σε πρώτη φάση διατηρεί ανοιχτές τις πόρτες και επεξεργάζεται τις επιλογές του, σε συνεννόηση με τον ατζέντη του.

Επίσης, στον Παναθηναϊκό κερδίζουν χρόνο για να αξιολογήσουν την κατάσταση του Κρίστι Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έχει τεθεί εκτός από τον Νοέμβριο με επιπλοκές από τον κορωνοϊό και είναι αμφίβολο εάν θα βοηθήσει άμεσα.

Ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται έναν παίκτη ο οποίος θα συγκροτήσει ένα ικανό δίδυμο με τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε μία σεζόν με αυξημένες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Ισπανός δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί μόνος.

Ο Ρεμπότσο έμεινε μία διετία στη Λεχ Πόζναν και συμπλήρωσε 60 συμμετοχες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Επίσης, πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Πολωνίας. Φέτος η σεζόν του ήταν γεμάτη με 37 παιχνίδια και 3.095 λεπτά.