Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ δεν άλλαξε ούτε στη… Σλοβενία
i

Άντραζ Σπόραρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ δεν άλλαξε ούτε στη… Σλοβενία

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:58 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 21.03.2023

Ο Άντραζ Σπόραρ ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά παραμένει στο ιατρικό δελτίο και δεν θα παίξει την Πέμπτη.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Άντραζ Σπόραρ… Η μόνη διαφορά για τον Σλοβένο επιθετικό είναι πως αντί για τον Παναθηναϊκό, απασχολεί το ιατρικό επιτελείο της Σλοβενίας, αφού έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Σπόραρ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στη Λιουμπλιάνα και τέθηκε υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Ματίας Κεκ, μαζί με τους συμπαίκτες του στο Τριφύλλι, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Κεκ, ο Σπόραρ δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη εναντίον του Καζακστάν στην Αστάνα, για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο 29χρονος στράικερ έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο ματς της Σλοβενίας με το Σαν Μαρίνο, για την ίδια διοργάνωση.

Πάντως, είναι πιθανόν ο Σπόραρ να αποδεσμευτεί νωρίτερα, αφού το Σαν Μαρίνο δεν θεωρείται υπολογίσιμος αντίπαλος. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με τη συμμετοχή του.

Το βέβαιο είναι πως ο Σπόραρ θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο, στην επανέναρξη των Play Offs.