Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα ξαναφόρεσε τα πράσινα! (pics&vid)

Ζέκα / Intime

i

Ζέκα / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα ξαναφόρεσε τα πράσινα! (pics&vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:32 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 13.06.2023

Ο Ζέκα Ροντρίγκες επέστρεψε στην Αθήνα, φόρεσε τα πράσινα και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό!

Η επιστροφή του Ζέκα Ροντρίγκες στον Παναθηναϊκό είχε οριστικοποιηθεί πριν αρκετές ημέρες... Ο Πορτογάλος χαφ είχε συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση και απλώς περίμενε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κοπεγχάγη.

Το κεφάλαιο της Δανίας παρήλθε αμετάκλητα για τον διεθνή μέσο και ο Ζέκα εγκαταστάθηκε πάλι στην Αθήνα. Μετά από 6,5 χρόνια, ο Πορτογάλος είναι μόνιμος κάτοικος της ελληνικής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, ο Ζέκα διευθέτησε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Την υπογραφή των συμβολαίων, μερικές λεπτομέρειες και κυρίως, να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα!

Κατάθεση ψυχής του Ζέκα στο Sportal: «Φίλε, σαν τον Παναθηναϊκό δεν έχει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:57 - 13.06.2023

Κατάθεση ψυχής του Ζέκα στο Sportal: «Φίλε, σαν τον Παναθηναϊκό δεν έχει»

Ο Ζέκα παραχώρησε συνέντευξη στο Sportal μιλώντας για το όνειρο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα που θέλει, τη διαφορετική ομάδα που συναντά απ' αυτή που έφυγε και τα δάκρυα στο «αντίο» του στην Κοπεγχάγη.

Ο Ζέκα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες και οι ιθύνοντες της ομάδας, φρόντισαν να τον φωτογραφήσουν στα αγαπημένα χρώματα του Συλλόγου.

Ο Ζέκα είχε μία προπονητική εμφάνιση με το λογότυπο της Adidas, η οποία επίσης συνεργάζεται εκ νέου με το Τριφύλλι μετά από πολά χρόνια.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανάρτησε στα social media ένα βίντεο μικρής διάρκειας, με την επιστροφή του 34χρονου άσου στα γνώριμα λημέρια του. Όπου είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά...