Παναθηναϊκός: Η ιεράρχηση του δεξιού μπακ και ο Πρεσιάδο στις ΗΠΑ

Αριστερά ο Άντζελο Πρεσιάδο / krcgenk.be

i

Αριστερά ο Άντζελο Πρεσιάδο / krcgenk.be

Παναθηναϊκός: Η ιεράρχηση του δεξιού μπακ και ο Πρεσιάδο στις ΗΠΑ

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:10 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 13.06.2023

O Άντζελο Πρεσιάδο δεν βρίσκεται στην Ευρώπη αυτές τις μέρες, ενώ οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες για τις μεταγραφές.

O Άντζελο Πρεσιάδο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εμπλέκονται στις φήμες για τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος αμυντικός έχει τις προδιαγραφές για να αναβαθμίσει το δεξιό άκρο της άμυνας, όμως ταυτόχρονα για τον ίδιο λόγο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν βιάζεται ούτε ο Παναθηναϊκός αλλά ούτε και ο Πρεσιάδο

Βασικό αβαντάζ για τον Πρεσιάδο είναι η ελευθερία του. Το συμβόλαιο του παίκτη από το Εκουαδόρ λήγει στις 30 Ιουνίου και η Γκενκ δεν έχει συμφωνήσει μαζί του, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη διετή επέκταση που προβλέπεται.

Ο Πρεσιάδο δεν βιάζεται να αποφασίσει. Προς το παρόν, ο Λατινοαμερικάνος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του και έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισημερινού. Για τα διεθνή φιλικά με τη Βολιβία την Κυριακή 18/6 και την Κόστα Ρίκα την Τετάρτη 21/6.

Τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, με την αποστολή να έχει ήδη μεταβεί εκεί. Μεταξύ των οποίων και ο Πρεσιάδο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή.

Την Κυριακή ο Πρεσιάδο εντοπίστηκε στο IDV Stadium, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ιντεπεντιέντε ντελ Βαλ κόντρα στην Κορίνθιανς. Πρόκειται για την ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία ανήκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

Άτομα από το περιβάλλον του Πρεσιάδο αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα εξετάσει τις επιλογές του μετά τα δύο ματς του Εκουαδόρ. Επιθυμεί να επεξεργαστεί τις προτάσεις που έχει από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική και σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του, να επιλέξει την καλύτερη.

Πάντως, στο Τριφύλλι δεν πιέζονται για τον δεξιό μπακ. Η προτεραιότητα των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι ο στόπερ και ο κεντρικός μέσος, για να μπορέσουν να αγωνιστούν στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.