Μπακογιάννης: «Θα σας περιμένουμε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Μπακογιάννης: «Θα σας περιμένουμε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Sportal newsroom 19:20 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 05.10.2023

Ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Live News» και μίλησε για τα έργα που γίνονται στην πόλη, με αναφορά κυρίως στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης

«Όταν πηγαίνουμε στο εξωτερικό με τις οικογένειες μας για διακοπές, λέμε μα γιατί αυτοί τα καταφέρνουν και όχι εμείς; Γιατί εδώ το πεζοδρόμιο δεν έχει λακούβα;

Όλα αυτά τα μικρά, τα οποία συνήθως τα υποτιμάμε και στο δημόσιο διάλογο τα περιφρονούμε, τελικά είναι πάρα πολύ μεγάλα, γιατί είναι πολιτισμός.

Μπορούμε ωστόσο να μιλήσουμε και για μεγάλα πράγματα που έχουν γίνει ή θα γίνουν, όπως για τον Αρδητό που θα ξανανοίξει, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο που θα ξανανοίξει το 2026, για τη διπλή ανάπλαση, τη Λεωφόρο.

Σας περιμένουμε και εσάς τους Αεκτζήδες στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί όλων των ομάδων στηρίζουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όλοι οι Αθηναίοι το στηρίζουμε γιατί ο Βοτανικός, μια περιοχή που την έχουμε εγκαταλείψει εδώ και δεκαετίες παίρνει μπρος».