Πέταξε για Κόζιτσε ο Παναθηναϊκός (gallery & vid)

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Πέταξε για Κόζιτσε ο Παναθηναϊκός (gallery & vid)

Sportal newsroom 09:56 - 24.07.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Σλοβακία εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης (25/07) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Το ταξίδι του για το Κόζιτσε της Σλοβακίας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (24/07) ο Παναθηναϊκός εκεί, όπου το βράδυ της Τρίτης (25/07, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ο τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς που θα γίνει στο Κόζιτσε της Σλοβακίας πήρε στην αποστολή αν και δεν δήλωσε στη λίστα, τους Αϊτόρ, Ζέκα. Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνουν οι Τσέριν, Γκάνεα για να συνεχίσουν τη δουλειά. Να θυμίσουμε ότι μέχρι αύριο υπάρχει δυνατότητα για δύο αλλαγές, χωρίς να έχει ληφθεί, πάντως, σχετική απόφαση. 

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα και Αϊτόρ.