Παναθηναϊκός: Πρόταση για Σιώπη γράφουν οι Τούρκοι – Τόσα ζητάει η Τραμπζονσπόρ

Μανώλης Σιώπης / Intime

i

Μανώλης Σιώπης / Intime

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Σιώπη γράφουν οι Τούρκοι – Τόσα ζητάει η Τραμπζονσπόρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:31 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 24.05.2023

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση για τον Μανώλη Σιώπη, καταγράφοντας και τις απαιτήσεις της Τραμπζονσπόρ.

Την ώρα που από τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον για τον Μανώλη Σιώπη, στην Τουρκία επιμένουν στη φημολογία. Μιλώντας όχι απλώς για κρούση στον διεθνή αμυντικό χαφ, αλλά για πρόταση… προ των πυλών.

Τα τουρκικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει χρήματα στη Τραμπζονσπόρ, για να αγοράσει τον Μανώλη Σιώπη. Ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η Τραμπζονσπόρ αξιώνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Σιώπη. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση του βασικού αμυντικού μέσου της.

O Σιώπης αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως από την Τραμπζονσπόρ και φέρεται να έχει ζητήσει περισσότερα λεφτά από τον Παναθηναϊκό, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Είναι προφανές πως με αυτά τα νούμερα, οι «πράσινοι» έτσι και αλλιώς δεν θα ασχολούνταν με τον 29χρονο χαφ. Ο Σιώπης διακρίνεται για τις ανασταλτικές αρετές του, αλλά δεν έχει το ποδοσφαιρικό στυλ που αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον τρόπο που παίζει ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Επιπροσθέτως, αν ανανεώσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, τότε μπορεί να παίξει στο «έξι», ενώ βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Ρούμπεν . Επίσης, στο ρόστερ υπάρχει ο Ενίς Τσόκαϊ, τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει και πέρυσι η ΠΑΕ δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον αγοράσει. Επιπροσθέτως, ο Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τον Ζέκα και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει. Άρα, δεν θα καταβληθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό για άλλο ένα «εξάρι».