Hμέρα χαλάρωσης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Hμέρα χαλάρωσης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 23:39 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 02.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Ωστόσο, το Σάββατο ήταν ημέρα χαλάρωσης για τους παίκτες της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Σέρβου τεχνικού εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που είχαν και επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της χώρας, Βιέννη.

Το Sportal βρίσκεται στην Αυστρία και ο απεσταλμένος μας, Μπάμπης Τσιμπίδας, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού έως και τις 10 Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έδωσε το δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους και επικράτησε της Ρογκάσκα και επικράτησε των Σλοβένων με σχετική ευκολία. Άνετη ήταν και η νίκη στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων», οι οποίοι «σκούπισαν» με 4-0 τη Βιένερ Βικτόρια