Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

Όλεγκ Γκόριν

i

©dnipro-1/twitter

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

Κώστας Τσιακλής 15:18 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 01.07.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, Ντνίπρο, ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Όλεγκ Γκόριν.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ντνίπρο, ανακοίνωσε σημέρα την πρώτη της προσθήκη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό, Όλεγκ Γκόριν που αποκτήθηκε από την Ούζγκοροντ Μινάι.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ξεκινάει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και οι «πράσινοι» κληρώθηκαν να παίξουν με την ουκρανική, Ντνίπρο.

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν σήμερα την πρώτη τους μεταγραφή, με τον Όλεγκ Γκόριν να βάζει τα κίτρινα. Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος. Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Ο Ουκρανός αποκτήθηκε από την Ούζγκοροντ Μινάι, με την οποία τις τελευταίες δύο σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ. Την περίοδο 2022-2023 ο Γκόριν είχε 21 εμφανίσεις και μια ασίστ. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης μεταξύ άλλων σε Veres και Γιαγκελόνια.

Η ανακοίνωση της Ντνίπρο για την απόκτηση του Όλεγκ Γκόριν:

«Η Ντνίπρο-1 απέκτησε τον πρώτο της νέο παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό Όλεγκ Γκόριν, του οποίου το συμβόλαιο έχει ισχύη για δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 6.

Ο Όλεγκ Γκόριν γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2000 στο Λβιβ. Ξεκίνησε την καριέρα του μέσω των PFC Lviv και Veres. Ακολούθως αγωνίστηκε στην πολωνική Γιαγκελόνια ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν επέστρεψε στην Ουκρανία και αγωνίστηκε στην Ούζγκοροντ Μινάι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ντνίπρο θα γίνει στο Κόσιτσε και συγκεκριμένα στην «Košická futbalová aréna» στις 25 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 21:00. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, με ώρα έναρξης στις 20:30.

Τέλος, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης έδωσε το πρώτο της φιλικό κι επικράτησε 5-0 της ερασιτεχνικής Σέβλις. Οι Κογκούτ (33’), Μπαμπένκο (61’), Πουρίτα (73’), Μπλάνκο (80’) και Χουτσουλιάκ (86’) πέτυχαν τα γκολ για την ουκρανική ομάδα, που δίχως να φορτσάρει έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη με μεγάλο σκορ.