Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτάμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

i

© Intime

Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτάμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:52 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 19.05.2023

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ο Παναθηναϊκός προϊδεάζει τους οπαδούς της ομάδας για το γήπεδο στο Βοτανικό, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, τονίζοντας πως η πιο σύγχρονη έδρα της Ελλάδας θα είναι έτοιμη σε 36 μήνες.

Ανακοίνωση για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας πως η ομάδα θα αποκτήσει την πιο σύγχρονη έδρα σε διάστημα 36 μηνών, ήτοι τριών χρόνων. Νωρίτερα μέσα στη μέρα, στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης εκ μέρους του Δήμου, υπέγραψε με την κοινοπραξία των «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - ΑΚΤΩΡ - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ», την σύμβαση για την κατασκευή της ποδοσφαιρικής αρένας στο Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».