Σκάουτ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία - Ποιον παίκτη είδε
i

Legia.com / Intime

Σκάουτ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία - Ποιον παίκτη είδε

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:19 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 03.04.2023

Πολωνός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι απεσταλμένος του Παναθηναϊκού ήταν ανάμεσα στους θεατές σε παιχνίδι του πολωνικού πρωταθλήματος, σε ματς που έπαιξε πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει αφοσιωθεί στη μάχη των Play Offs, όμως το τμήμα σκάουτινγκ συνεχίζει τη δουλειά του για να προετοιμαστεί εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, ένα «πράσινο» μάτι εντοπίστηκε σε γήπεδο της Πολωνίας.

Όπως υποστήριξε ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτζουκ, σκάουτ του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Κυριακή στη Βαρσοβία και παρακολούθησε τη νίκη της Λέγκια με 3-1 επί της Ράκοβ.

Ο Βλόνταρτζουκ είναι ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους της χώρας και είχε αποκαλύψει τον δανεισμό του Τιμοτέους Πούχατς στον Παναθηναϊκό από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Βλόνταρτζουκ προέβη και σε δεύτερο ισχυρισμό, για τον παίκτη που είδε ο σκάουτ του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο που έχει περάσει από το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, τον 31χρονο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

«Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πούχατς, του οποίου θα λήξει ο δανεισμός. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν κάποιον για τη θέση του. Ίσως ο Πούχατς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Εάν παρατηρήσεις τον χρόνο συμμετοχής του, μπορείς να μαντέψεις ότι στην Ελλάδα περίμεναν περισσότερα από τον Πούχατς» επισήμανε ο Βλόνταρτζουκ στο κανάλι του στο Youtube.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / legia.com

Το συμβόλαιο του Μλαντένοβιτς με τη Λέγκια λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023 και κατά συνέπεια, ο Σέρβος μπορεί να υπογράψει άμεσα με άλλη ομάδα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ όντως απασχόλησε τους «πράσινους» στο παρελθόν, αλλά είναι αμφίβολο εάν συμβαίνει το ίδιο τώρα.

Όχι γιατί ο Πούχατς θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι… Ανεξάρτητα με την απόδοση του, ο Πούχατς ήρθε για να παίξει, με σκοπό να επιστρέψει στην Ουνιόν Βερολίνου το καλοκαίρι και δεν έχει πρόθεση να μείνει στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, ο Γιοβάνοβιτς ήθελε τον Πούχατς για να καλύψει το κενό του Γκάνεα και όχι ως μόνιμη επιλογή.

Για τον ίδιο λόγο, μοιάζει δύσκολο ο Γιοβάνοβιτς να ψάχνει για αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Ο Γκάνεα θα έχει αναρρώσει από τη long-covid και θα αρχίσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό. 

Φυσικά, το σενάριο ο σκάουτ του Τριφυλλιού να τσέκαρε άλλον παίκτη και όχι τον Μλαντένοβιτς, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πλέον, το τμήμα σκάουτινγκ έχει δημιουργήσει μία μεγάλη βάση δεδομένων και ο Γιοβάνοβιτς έχει πιο πολλά ονόματα για να επιλέγει.

Στο παιχνίδι έπαιξε και ο παλιός άσος του Τριφυλλιού, Καρλίτος, ο οποίος από τον προηγούμενο Αύγουστο ανήκει στη Λέγκια. Ο Καρλίτος μπήκε αλλαγή στο ματς και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει τη νίκη.