Τελειώνει με Ντνίπρο και ετοιμάζεται για Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Τελειώνει με Ντνίπρο και ετοιμάζεται για Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 01.08.2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο απόψε (1/8, 20:30, Cosmote Sport 1) και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο το βράδυ της Τρίτης (1/8,20:30, Cosmote Sport 1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League

Οι «πράσινοι» μετά το 1-3 στο Κόζιτσε θέλουν να σφραγίσουν στην κατάμεστη Λεωφόρο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου τους περιμένει η Μαρσέιγ

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπάρτ Σένκεφελντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ματς και ταλαιπωρείται με θλάση. Κατά πάσα πιθανότητα ο Σέρβος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Τιν Γεντβάι στη θέση του Ολλανδού στόπερ. 

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι και Κώτσιρας θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα, «εξάρι» θα είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ έχοντας δίπλα του τον Βιλένα. Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς θα πάρει τη θέση του επιτελικού μέσου.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπερνάρ, στο δεξί ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και στην κορυφή ο Αντράζ Σπόραρ. 

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 31.07.2023

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)

Με τη διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αλλά και τους Άρη και ΠΑΟΚ να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον αντίστοιχο του Conference League, θυμόμαστε πότε είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

«Κάθε ματς το καλοκαίρι ειδικά για το Champions League κρύβει παγίδες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων αυτή την εποχή δεν είναι μεγάλος. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση στη δουλειά, που πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Άλλες και οι καιρικές συνθήκες εδώ. Στο πρώτο ματς πήραμε αποτέλεσμα και για την εποχή κάναμε καλή εμφάνιση. Ήμασταν εύστοχοι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ντνίπρο είναι ποιοτική θέλει να έχει την κατοχή. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχω λόγο να αμφιβάλω, το βλέπω στην προπόνηση. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ματς με τους Ουκρανούς στη συνέντευξη Τύπου.