Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

i

©intime

Αϊτόρ: «Η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:50 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 15.05.2023

Το μήνυμα του Αϊτόρ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μαζί με τον Τρουιγέ και τον νεαρό Φρόκου, ασφαλώς ήταν οι πιο άτυχοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν τεράστια απώλεια για την ομάδα, αφού στο διάστημα που αγωνίστηκε ουσιαστικά ήταν ο ηγέτης της και με τα δικά του γκολ την κρατούσε στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκεί έως και την προτελευταία αγωνιστική, όμως, δεδομένα ο Αϊτόρ έλειψε στο «τριφύλλι». Αν ο ταλαντούχος παίκτης δεν είχε υποστεί ρήξη χιαστών, η κατάληξη στο πρωτάθλημα ενδεχομένως να ήταν διαφορετική.

Ο Αϊτόρ με την ολοκλήρωση της σεζόν έστειλε το δικό του μήνυμα. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, εξέφρασε την περηφάνια για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πιο δυνατός. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αϊτόρ:

«Σας ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ. Ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα δίνοντας μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας.

Ο τραυματισμός με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο αυτό που με κάνει ευτυχισμένο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο να βοηθάω την ομάδα μου, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που έχουν αγωνιστεί μέχρι το τέλος. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα».