Παναθηναϊκός: Το Play Station στο γκολ του Σπόραρ (vid)

Μπερνάρ / Intime

i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Το Play Station στο γκολ του Σπόραρ (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:54 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 27.04.2023

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνδυάστηκαν εξαιρετικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε μία συνεργασία που κατέληξε στο γκολ του Άντραζ Σπόραρ.

Το γκολ που σκόραρε ο Άντραζ Σπόραρ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εκτός από την εξασφάλιση της νίκης για τον Παναθηναϊκό με το 2-0 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, ήταν και πολύ όμορφο. Όχι τόσο στην εκτέλεση του, όσο στη συνολική δημιουργία του.

Ήταν το επιστέγασμα ενός συνδυασμού στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί παίκτες, με τελικό αποδέκτη τον Σπόραρ. Ο Σλοβένος στράικερ ήταν αυτός ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, δίνοντας νόημα στη συνεργασία.

Η επίθεση άρχισε από αριστερά, με τον Χουάνκαρ να πασάρει στον Βέρμπιτς και να ξαναπαίρνει τη μπάλα πιο προωθημένος. Μετά, ο Ισπανός ξαναδίνει στον Τσέριν και αυτός συνεργάζεται με τον Βέρμπιτς. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση στο «Πανθεσσαλικό» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:42 - 26.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση στο «Πανθεσσαλικό» (vid)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στο Βόλο (0-2) και μετά τη λήξη του ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση στο «Πανθεσσαλικό» από τους οπαδούς του «τριφυλλιού», οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών.

Επόμενος ο οποίος μπαίνει στο κόλπο είναι ο τρίτος Σλοβένος, ο Σπόραρ με πάσα από τον Βέρμπιτς. Με ωραίο «τακουνάκι» ο Σπόραρ γυρίζει στον Μπερνάρ και αυτρός ανοίγει δεξιά για τον Μαντσίνι

Ο Αργεντινός σεντράρει στην καρδιά της περιοχής και ο Σπόραρ έχοντας ξεμαρκαριστεί από τον αντίπαλο του, πιάνει την κεφαλιά και σκοράρει.  Βάζοντας φωτιά στις... εξέδρες, με τους οπαδούς να πανυγηρίζουν ένα όμορφο γκολ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε μία ιδέα για το «Play Station» που έπαιξαν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με δύο χαρακτηριστικά ριπλέι που απεικονίζουν πλήρως τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς.