Παναθηναϊκός: Το πρώτο γκολ που δέχτηκε μετά από 885 λεπτά

Μπερνάρ

i

©intime

Παναθηναϊκός: Το πρώτο γκολ που δέχτηκε μετά από 885 λεπτά

Sportal newsroom 22:25 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 23.04.2023

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε το πρώτο γκολ μετά από 885 λεπτά στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια των «πράσινων» που κάνουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας στη «Τούμπα» κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1, για την 5η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε το «τρίποντο» χάρη στα γκολ του Μπερνάρ και του Φώτη Ιωαννίδη.  

Σπουδαία κίνηση από Γκατσίνοβιτς: Σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε με φανέλα Αραούχο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 23.04.2023

Σπουδαία κίνηση από Γκατσίνοβιτς: Σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε με φανέλα Αραούχο

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αφιέρωσε το γκολ του στον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Οι «πράσινοι» με αυτό το γκολ που δέχθηκαν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν το πρώτο μετά από 885 αγωνιστικά λεπτά. Το ρεκόρ που κατείχε το «τριφύλι» έσπασε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τελευταία φορά που είχε δεχθεί το γκολ η Αθηναϊκή ομάδα ήταν στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.   

Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ασφαλώς το ότι παρουσιάζεται συμπαγής και τακτικά πειθαρχημένη. Μπορεί να μην είναι πολλές φορές θελκτική στο μάτι, αλλά στον πρωταθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 72 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.  

Tags: