Η επιστολή του Παναθηναϊκού που ζητάει αναβολή στη Λίγκα

Γιάννης Αλαφούζος

i

©Intime

Η επιστολή του Παναθηναϊκού που ζητάει αναβολή στη Λίγκα

Sportal newsroom 13:24 - 06.05.2023

Την Παρασκευή (05/05) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε με επιστολή την Λίγκα για την έξαρση των κρουσμάτων στις τάξεις του, ζητώντας παράλληλα την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή (07/05) στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Super League για να ψηφιστεί ή όχι η αναβολή της 9ης αγωνιστικής και ο επανορισμός αυτής και της 10ης, μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού και την επιδημία κρουσμάτων κορωνοϊού που ξέσπασε στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» με επιστολή που έστειλαν στην Super League την Παρασκευή (05/05) αιτήθηκαν να συγκληθεί άμεσα Δ.Σ., προκειμένου να η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να αναβληθεί λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που υπάρχουν στις τάξεις του «τριφυλλιού», τονίζοντας ότι ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

Η σχετική επιστολή αναφέρει:

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE 

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη. 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.
Με εκτίμηση, 

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

Λεωνίδας Μπουτσικάρης»

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Λίγκα