Η Μαρσέιγ, η ίντριγκα, το κίνητρο και το μυαλό του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός

i

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού / Intime

Η Μαρσέιγ, η ίντριγκα, το κίνητρο και το μυαλό του Παναθηναϊκού

Ιντριγκάρει και δίνει έξτρα κίνητρο η κλήρωση με τη Μαρσέιγ, αλλά για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν μόνο τα ματς με την Ντνιπρο αυτή τη στιγμή.

Η κλήρωση με τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League σίγουρα δεν... έκλεισε το μάτι στον Παναθηναϊκό καθώς οι Μασσαλοί έχουν μια εξαιρετική ομάδα και η ενίσχυση της στο μεταγραφικό παζάρι είναι εντυπωσιακή. Με τελευταία κίνηση αυτή του Ομπαμεγιάνγκ, ενός αληθινού σούπερ σταρ.

Σίγουρα είναι και μια... μονομαχία που προσελκύει τον κόσμο. Ήδη κάποιοι μιλούν για μεγαλειώδη εκδρομή των οπαδών του Παναθηναϊκού τον Δεκαπενταύγουστο στη Μασσαλία, πλην όμως για τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του δεν υπάρχουν όλα αυτά. Υπάρχει μόνο η Ντνίπρο-1 και τα δύο ματς με τους Ουκρανούς, αύριο στο Κόζιτσε και την επόμενη Τρίτη στη Λεωφόρο.

Σαφώς και ενημερώθηκαν άμεσα για την κλήρωση και έμαθαν πως αν προκριθούν απέναντι στους Ουκρανους θα παίξουν με τη Μαρσέιγ. Και αυτή η κλήρωση ανεβάζει και το κίνητρο της ομάδας, αφού είναι διαφορετική η αίγλη του να παίξεις με μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ. Αλλά στο μυαλό της ομάδας δεν υπάρχουν σχέδια που να ξεπερνούν την 1η Αυγούστου, ημερομηνία δηλαδή του επαναληπτικού με τους Ουκρανούς.

Υπάρχει μόνο η Ντνίπρο-1, με τον Παναθηναϊκό να είναι προετοιμασμένος για το αυριανό παιχνίδι και τους παίκτες να ανυπομονούν για το ματς προκειμένου να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο.