Ο Παναθηναϊκός θα παίξει δύο... εντός έδρας ματς απέναντι στην Ντνίπρο-1

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει δύο... εντός έδρας ματς απέναντι στην Ντνίπρο-1

Βασίλης Μοιρώτσος 13:14 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 24.07.2023

Το Κοζιτσε αύριο το βράδυ θα θυμίζει... Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού από τις γύρω χώρες ετοιμάζονται να βρεθούν στο πρώτο ματς με την Ντνιπρο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Κόζιτσε της Σλοβακίας ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Ντνίπρο-1 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πράσινοι συνάντησαν εντελώς διαφορετικό καιρό από την Αθήνα όπου επικρατεί καύσωνας. Στο Κόζιτσε η θερμοκρασία είναι στους 26 - 27 βαθμούς κελσίου, με αραιή συννεφιά και ελαφρύ αεράκι, ενώ αύριο αναμένεται και να βρέξει για κάποιες ώρες.

Το κλίμα στην πόλη μόνο παραμονές αγώνα Champions League δε θυμίζει. Απολύτως λογικό αφού δεν πρόκειται για τη φυσική έδρα της Ντνίπρο-1, ούτε καν για τη χώρα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού. Οι ντόπιοι δεν ασχολούνται με την Ντνίπρο-1 και το μόνο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον τους αφορά την τοπική ομάδα. Την Κόζιτσε. Αλλά μη φανταστείτε πως είναι και... φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Όλο αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για τον Παναθηναϊκό. Γιατί αύριο το βράδυ το γήπεδο χωρητικότητας περίπου 6.000 ανθρώπων κατά πάσα πιθανότητα θα έχει περισσοτέρους Παναθηναϊκούς.

Η ΠΑΕ έχει πάρει επίσημα 800 εισιτήρια, έχει διαθέσει τα περισσότερα εξ αυτών για τις ανάγκες φίλων της που θα έρθουν από Ελλάδα, αλλά τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται μέσω ίντερνετ σε πολύ χαμηλές τιμές. Περίπου στα οχτώ ευρώ! Με αποτέλεσμα εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού από τις γύρω περιοχές και τις κοντινές χώρες να έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και να ετοιμάζονται να μετατρέψουν το γήπεδο του Κόζιτσε σε... Λεωφόρο.

Μοιάζει δεδομένο πως οι Έλληνες στο γήπεδο θα είναι κατά πολύ περισσότεροι από τους Ουκρανούς και ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δυναμική στήριξη αύριο το βράδυ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα σεζόν.