Στο Κόζιτσε η αποστολή της Ντνίπρο-1 για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Στη Σλοβακία βρίσκεται η Ντνίπρο-1.

i

©scdnipro1.com.ua

Στο Κόζιτσε η αποστολή της Ντνίπρο-1 για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 22:37 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 23.07.2023

Η αποστολή της Ντνίπρο είναι ήδη στη Σλοβακία για την πρώτη αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Η αποστολή της Ντνίπρο-1 έφτασε στην πόλη Κόζιτσε της Σλοβακίας, όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό.

Ένα ματς που είναι ιστορικό για τη Ντνίπρο-1, αφού είναι το πρώτο για την διοργάνωση του Champions League, έστω και σε προκριματική φάση. Το πρωί τα μέλη της ουκρανικής ομάδας πραγματοποίησαν μια προπόνηση στο Ούζοροντ στο γήπεδο «Avangard». 

Εκεί, όπως αναφέρεται στο σάιτ της Ντνίπρο, δούλεψαν στην τακτική και σε διάφορα στοιχεία που θ’ ακολουθήσουν με αφορμή και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και στη συνέχεια η ομάδα μετακόμισε στο Κόζιτσε.

Η αποστολή έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο Hilton. Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα γίνει στις 19.30 και της Ντίπρο-1 μία ώρα αργότερα. Και οι δύο συνεντεύξεις Τύπου θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι των Ουκρανών. Ο αγώνας την Τρίτη θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι UNIAN TV και το κανάλι Footballhub στο YouTube!

Η Ντνίπρο-1 να θυμίσουμε ότι το Σάββατο έκανε γνωστούς τους παίκτες που δήλωσε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός Ολεξάντρ Κούτσερ επέλεξε 24 παίκτες κι ανάμεσά τους είναι τόσο ο διεθνής χαφ Πιχάλιονοκ, ο οποίος τραυματίστηκε το διάστημα της παρουσίας του στην εθνική κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιαμασίας, όσο και ο εξτρέμ Χουτσούλιακ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 15’ στο τελευταίο φιλικό με την Κρβίμπας.

Αναλυτικά οι παίκτες που δήλωσε η Ντνίπρο για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League:

Τερματοφύλακες: Βόλινετς, Κιναρέκιν, Γουάλεφ. Αμυντικοί: Άνταμιουκ, Σαράπι, Μιροσνιτσένκο, Καπλιένκο, Κράβετς, Σβάτοκ, Πάσιτς. Μέσοι: Πουρίτα, Γκόριν, Πιχάλιονοκ, Χουτσούλιακ, Τρετιακόφ, Χατζίεφ, Μπαμπένκο, Γκορμπούνοφ, Ρουμπσίνσκι, Μπλάνκο, Κογκούτ, Ταντσιούκ. Επιθετικοί: Ντόβμπικ, Κιβίντα.