Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρώτη μάχη με τη Ντνίπρο-1 – Ταξιδεύουν Αϊτόρ και Ζέκα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

i

© Intime

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρώτη μάχη με τη Ντνίπρο-1 – Ταξιδεύουν Αϊτόρ και Ζέκα

Γιώργος Σακελλαρίου 21:16 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 23.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Σλοβακία. Στην αποστολή είναι και οι Ζέκα, Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη μάχη με τη Ντνίπρο-1.

Ο τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς που θα γίνει στο Κόζιτσε της Σλοβακίας πήρε στην αποστολή αν και δεν δήλωσε στη λίστα τους Αϊτόρ, Ζέκα. Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνουν οι Τσέριν, Γκάνεα για να συνεχίσουν τη δουλειά. Να θυμίσουμε ότι μέχρι αύριο υπάρχει δυνατότητα για δύο αλλαγές, χωρίς να έχει ληφθεί, πάντως, σχετική απόφαση.

Αναλυτικά η αποστολή και το δελτίο του Παναθηναϊκού: «Με την απογευματική προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21.00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα και Αϊτόρ».

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο Κόζιτσε της Σλοβακίας αύριο στις 09.35 με πτήση τσάρτερ.