Η ομιλία Τερίμ, η «τρέλα» για Ιωαννίδη και το ξέσπασμα στον πάγκο: Η απολαυστική παρακάμερα του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© PrtScr

Η ομιλία Τερίμ, η «τρέλα» για Ιωαννίδη και το ξέσπασμα στον πάγκο: Η απολαυστική παρακάμερα του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:54 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 04.04.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της «πράσινης» ΠΑΕ από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έστειλε... μήνυμα!

Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League στη Λεωφόρο, ο Βίντα άνοιξε το σκορ νωρίς και το «τριφύλλι» έφερε τα πάνω-κάτω χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη (2-1).

Πριν από λίγα λεπτά, η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα του αγώνα, από την οποία ξεχωρίζουν το ξέσπασμα στον πάγκο, η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας αλλά και η «τρέλα» που επικράτησε για τον Φώτη Ιωαννίδη που έκανε ξανά τη διαφορά.

Απολαύστε την:

Τερίμ: «Όταν θέλει ο Ιωαννίδης δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς» - Η ατάκα για Ακαϊντίν

Ο Φατίχ Τερίμ αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη στη συνέντευξη Τύπου για την εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ. Επιπλέον, ο Τούρκος τεχνικός δεν παρέλειψε να σταθεί στην εικόνα του Ακαϊντίν, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Λιβάι Γκαρσία και τα πήγε περίφημα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ξέρουμε πως χάσαμε πριν τρεις μέρες και τώρα πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Είμαστε στη μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Παρά το γκολ που δεχθήκαμε, είναι σημαντικό που αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και είναι δύσκολο να δέχεσαι νωρίς γκολ.

Σήμερα όλη η άμυνα έπαιξε καλά. Αλλά ο Ακαϊντίν έπαιξε πολύ καλά. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος και ειδικά ψηλά ήταν πολύ καλός.

Ο Ιωαννίδης είναι τεράστιο ταλέντο. Να πω ένα αστείο περιστατικό. Όταν έπινε νερό νόμιζε ότι θα τον κάνω αλλαγή και μου ζητούσε να μην τον βγάλω και του είπα ότι ούτως ή άλλως δεν θα σε βγάλω.

Ήθελε πολύ να παίξει και όταν θέλει δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς».

Baladeros LIVE: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανεβαίνουν στο ρινγκ, ο Ολυμπιακός παραμονεύει

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!