Τι συνέβη και καθυστέρησε μια ώρα για τη συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα
i

© Intime

Τι συνέβη και καθυστέρησε μια ώρα για τη συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:24 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 04.04.2024

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα άργησε πολύ να εμφανιστεί στην αίθουσα Τύπου για να παραχωρήσει δηλώσεις.

«Μία πολύ πικρή γεύση». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Και είναι λογικό να υπάρχει πικρία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αφού η Ένωση είχε ένα ονειρικό ξεκίνημα, προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Βίντα, αλλά είδε το Τριφύλλι μέσα σε ένα δίλεπτο να φέρνει τούμπα το παιχνίδι με τους Μπακασέτα (32') και Ιωαννίδη (34'). Γκολ που ήρθαν μετά από δύο τραγικά λάθη του Μουκουντί και οδήγησαν την ΑΕΚ στην ήττα με 2-1.

Από 'κει και έπειτα στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή, έκλεισε τον αντίπαλο του στο δικό του μισό, αλλά δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του και δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο ματς. Άρα η «πικρή γεύση» για την οποία έκανε λόγο ο «Πελάδο» δεν αφορά μόνο την ήττα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή.

Όπως και να ΄χει, ο Αργεντινός τεχνικός ήταν φανερά... σκασμένος μετά τη λήξη του αγώνα και μάλιστα άργησε πολύ να να εμφανιστεί στην αίθουσα Τύπου για να παραχωρήσει δηλώσεις. Και παρότι συνηθίζεται πρώτα να δίνει συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Φατίχ Τερίμ παραχώρησε πρώτος δηλώσεις.

Χαμός στο φινάλε του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πιάστηκαν στα χέρια Μάνταλος - Βιλένα, έφτασε στον πάγκο της Ένωσης ο Τερίμ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 03.04.2024

Χαμός στο φινάλε του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πιάστηκαν στα χέρια Μάνταλος - Βιλένα, έφτασε στον πάγκο της Ένωσης ο Τερίμ (vid)

Ένα «μπάχαλο» επικράτησε λίγο πριν τη λήξη του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με τον Βιλένα και τον Μάνταλο να πυροδοτούν μία στιγμή έντασης. Τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά με τον Τερίμ να φτάνει μέχρι τον πάγκο της Ένωσης.

Ο λόγος; Ο Ματίας Αλμέιδα είχε μια ώρα κλεισμένους τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους μιλούσε. Γι' αυτό και καθυστέρησε μια ώρα να φανεί στην αίθουσα Τύπου, στην οποία τελικά εμφανίστηκε στις 00:10!

Της ανατροπής σε Λεωφόρο και κορυφή με... «βασανιστήρια» Ιωαννίδη σε Μουκουντί!