Αλμέιδα: «Πολύ πικρό αποτέλεσμα, στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Πολύ πικρό αποτέλεσμα, στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:10 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 03.04.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ παρότι προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, είδε τον Παναθηναϊκός να φέρνει τούμπα το παιχνίδι μέσα σε ένα δίλεπτο και γνώρισε την ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ένωσης, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι της να το γυρίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μία πολύ πικρή γεύση. Το να κάνεις κάποια λάθη κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, έπειτα όταν δεχήκαμε τα δύο γκολ κάναμε τα πάντα για να ισφοαρίσουμε, ο αντίπαλος κλείστηκε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο κυνήγι η ΑΕΚ, στο κόλπο ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 03.04.2024

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο κυνήγι η ΑΕΚ, στο κόλπο ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

H νίκη του ΠΑΟΚ και η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό έφεραν ξανά τα πάνω κάτω στην κορυφή της Super League, στην οποία πλέον βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά». Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Η αλήθεια είναι ότι η επόμενη μέρα θα είναι ίδια όπως όλες οι μέρες μας. Περιμέναμε να έρθει μία ήττα, αλλά είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση. Έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Από την ευτυχία μέσα σε τρεις μέρες περνάς στη δυστυχία».

Της ανατροπής σε Λεωφόρο και κορυφή με... «βασανιστήρια» Ιωαννίδη σε Μουκουντί!