Παναθηναϊκός: Απαρτία και εν… αναμονή των οπαδών

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονούνται σήμερα (10/12) στο Κορωπί

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Απαρτία και εν… αναμονή των οπαδών

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:50 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 10.12.2023

Το ενδεχόμενο να υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τη Μακάμπι Χάιφα, κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκε και μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού. Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία.

Η Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να διατάξει τη συνέχιση των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών και η πρόθεσης αποτελεί το «talk of the town». Μεταξύ φιλάθλων, διοικούντων, προπονητών, αλλά και των πιο άμεσα θιγόμενων, των αθλητών.

Το «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν εξαιρέθηκε από τον κανόνα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άκουσαν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν την Πέμπτη (14/12) εναντίον της Μακάμπι Χάιφα, με άδειο το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Φυσικά, πρόκειται για ένα σενάριο που δεν αρέσει καθόλου στους παίκτες. Οι ίδιοι επιζητούν τη συμπαράσταση των οπαδών και απολαμβάνουν όταν αγωνίζονται ενώπιον γεμάτων εξεδρών. 

Αντιθέτως, οι Ισραηλινοί θα είναι πιο εξοικειωμένοι, αφού παίζουν σε ιδιαίτερες συνθήκες μετά το ξέσπασμα του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και στη Χαμάς. Επιπλέον, οι οπαδοί της Μακάμπι που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, θα εισέλθουν στο γήπεδο, όποια απόφαση και να πάρει η Κυβέρνηση. 

Σε ότι σχετίζεται με την προετοιμασία του Τριφυλλιού, συνεχίστηκε την Κυριακή με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με απαρτία, αφού εκτός των δύο μακροχρόνια απόντων, οι άλλοι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Οι «πράσινοι« ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις εναλλαγής από επίθεση σε άμυνα και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.