Ο Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα για καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο (vid)

Κάρλος Ζέκα

i

© PrtScr

Ο Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα για καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:11 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 09.12.2023

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου και οι Φώτης Ιωαννίδης, Γιούρι Λοντίγκιν και Ζέκα εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό στην παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς, εκφράζοντας την ελπίδα για ένα ευνοίωνο μέλλον στο άθλημα.

Παγκόσμια ημέρας κατά της διαφθοράς έχει ανακηρυχτεί η 9η Δεκεμβρίου από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, μετά από σχετική πρωτοβουλία της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια». Είναι μία προσπάθεια του ΟΗΕ για να καταπολεμήσει τη μάστιγα της αδιαφάνειας που μαστίζει τον πλανήτη.

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει σε αυτή την εκστρατεία και θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα, στο σκέλος που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν έχει την καλύτερη φήμη για την καθαρότητα του και ταλανίζεται από σοβαρά δομικά προβλήματα.

Σοκάρουν οι συνομιλίες των αστυνομικών από τους ασυρμάτους: «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε - Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:44 - 08.12.2023

Σοκάρουν οι συνομιλίες των αστυνομικών από τους ασυρμάτους: «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε - Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο»

Εκκλήσεις για βοήθεια έκαναν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο πλάι του 31χρονου συναδέλφου τους, όπως αποτυπώθηκε από τις συνομιλίες μέσω ασυρμάτων που δημοσίευσε η «Καθημερινή».

Το μήνυμα των «πράσινων» ανέλαβαν να εκπέμψουν οι πρωταγωνιστές: τρεις ποδοσφαιριστές, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και βετεράνο άσο, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο Παπαδημητρίου και οι Φώτης Ιωαννίδης, Γιούρι Λοντίγκιν και Ζέκα ζήτησαν ένα καθαρό ποδόσφαιρο, που δεν επηρεάζεται από εξωαγωνιστικά κέντρα και θα προσφέρει ευχαρίστηση στους φιλάθλους.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:06 - 09.12.2023

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το ζήτημα της οπαδικής βίας, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ανοικτό το ενδεχόμενο για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

«Οι φίλαθλοι μας πληρώνουν αρκετά χρήματα για να μας στηρίζουν και να μας βλέπουν να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να παίζουμε και οι φίλαθλοι μας να βλέπουν τους αγώνες. 

Χωρίς παρεμβολές, χωρίς αμφισβητήσιμες αποφάσεις. Χαίρομαι που στηρίζω αυτή την καμπάνια, για να δώσω στους φιλάθλους μας την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο» ανάφερε το μήνυμα των «πράσινων».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }