Εκνευρισμένος ο Τζούριτσιτς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο των οπαδών μας, δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη» (vid)

Εκνευρισμένος ο Τζούριτσιτς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο των οπαδών μας, δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη» (vid)

Sportal newsroom 23:53 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.05.2024

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς μετά την ήττα από τον Άρη ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Ο έμπειρος Σέρβος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ήθελε να κλάψει με τη λήξη, ενώ άφησε αιχμές, λέγοντας ότι δεν ξέρει πόσο μεγάλη είναι η δική του ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζούριτσιτς:

Για την ήττα από τον Άρη και την απώλεια του τίτλου: «Πρώτα πρέπει να απολογηθώ, να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς μας, γιατί ήταν φανταστικοί σε όλη τη σεζόν κι εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο τους.

Είμαι σχεδόν 33 χρόνων και θέλω να κλάψω και δεν το κάνω, γιατί έχω τρία παιδιά στο σπίτι και πρέπει να τους δείξω ότι είμαι δυνατός σε δύσκολες στιγμές. Όμως σε αυτές τις στιγμές, όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρώτα εγώ, αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής, αλλά αρχίζω με εμένα.

Ήρθα για να μιλήσω και ξέρετε ότι μετά από δύσκολα παιχνίδια, κανένας δεν θέλει να μιλήσει. Έκανα το πρώτο βήμα, γιατί αισθάνομαι υπεύθυνος για την απώλεια του πρωταθλήματος και είχα έρθει εδώ γι’ αυτό τον στόχο».

Για τα επόμενα τρία ματς: «Ίσως χάσαμε την κούρσα για το πρωτάθλημα, έχουμε μαθηματικά κάποιες ελπίδες κι αυτό το 1% το κρατάμε. Αλλά παίζουμε πάντα για τον κόσμο που έρχεται για να μας δει.

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε το πρωτάθλημα ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε απόψε στη Λεωφόρο. Το έχασε τα Χριστούγεννα του 2023 όταν αποφάσισε να πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο με αυτόν που έδιωξε και με αυτόν που έφερε. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά και στα επόμενα δύο παιχνίδια, γιατί είναι ντέρμπι και πάντα η τελευταία εντύπωση είναι σημαντική. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν δείξαμε απόψε χαρακτήρα με αυτή τη δύσκολη ήττα, όμως κάποιες φορές συμβαίνει κι αυτό στη ζωή.

Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα μαχόμαστε. Είναι γελοίο να ρωτάς τι θα κάνουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια…».

Νωρίτερα, ο Άνταμ Τσέριν σχολίασε: «Το πρόβλημα είναι που δεχόμαστε γκολ νωρίς. Είναι ντροπή που παίξαμε έτσι, ενώ βρισκόμασταν κοντά στον τίτλο. Αποτύχαμε. Αφού το πρωτάθλημα τελειώνει πρέπει να παραμείνουμε δεύτεροι και να προετοιμαστούμε για το κύπελλο για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς, γιατί είναι δυσαρεστημένοι και να σώσουμε την χρονιά».

Βίντεο με τις δηλώσεις του Τζούριτσιτς