Έριξε βόμβα ο Τζούριτσιτς: «Θα μιλήσουμε μετά τον τελικό, αν έχουν κάτι μαζί μου να βρω μία λύση»

Έριξε βόμβα ο Τζούριτσιτς: «Θα μιλήσουμε μετά τον τελικό, αν έχουν κάτι μαζί μου να βρω μία λύση»

Sportal newsroom 00:28 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.05.2024

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς μετά το ματς με τον Άρη δήλωσε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση κι ότι αν δεν τον θέλουν είναι ανοιχτός στο ν’ αποχωρήσει.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τη Serie A και ήταν ασφαλώς μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Ο 33χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, ωστόσο, δεν έχει κάνει τη διαφορά φέτος για πολλούς και διάφορους λόγους, αφού αντιμετώπισε και τραυματισμούς.

Ο Τζούριτσιτς, πάντως, κατά την αποχώρησή του έριξε βόμβα, τονίζοντας ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για πιθανό διαζύγιο! Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλω να μιλήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Εάν έχουν κάτι μαζί μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να προσφέρω την επόμενη σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μία άλλη λύση. Παρόλα αυτά, εγώ θα πω ότι δεν ήρθα εδώ για τα λεφτά, ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής. Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα συμβεί».

Ο Σέρβος διεθνής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Άρη:

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε το πρωτάθλημα ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε απόψε στη Λεωφόρο. Το έχασε τα Χριστούγεννα του 2023 όταν αποφάσισε να πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο με αυτόν που έδιωξε και με αυτόν που έφερε. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

«Πρώτα πρέπει να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς μας, γιατί ήταν φανταστικοί σε όλη τη σεζόν και εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο τους. Είμαι σχεδόν 33 χρόνων και θέλω να κλάψω και δεν το κάνω, γιατί έχω τρια παιδιά στο σπίτι και πρέπει να τους δείξω ότι είμαι δυνατός σε δύσκολες στιγμές.

Όμως σε αυτές τις στιγμές, όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρώτα εγώ, αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής, αλλά αρχίζω με εμένα. Ήρθα για να μιλήσω και ξέρετε ότι μετά από δύσκολα παιχνίδια, κανένας δεν θέλει να μιλήσει.

Έκανα το πρώτο βήμα, γιατί αισθάνομαι υπεύθυνος για την απώλεια του πρωταθλήματος και είχα έρθει εδώ γι’ αυτό τον στόχο».

Τερίμ: «Δίκιο έχουν που με αποδοκίμασαν, θα πάρουμε το Κύπελλο και θα σας περιμένουμε στο Κορωπί να πιούμε καφέ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:02 - 29.04.2024

Τερίμ: «Δίκιο έχουν που με αποδοκίμασαν, θα πάρουμε το Κύπελλο και θα σας περιμένουμε στο Κορωπί να πιούμε καφέ»

Ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άρη στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου που τον αποδοκίμασε έντονα για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ίσως χάσαμε την κούρσα για το πρωτάθλημα, έχουμε μαθηματικά κάποιες ελπίδες και αυτό το 1% το κρατάμε. Αλλά παίζουμε πάντα για τον κόσμο που έρχεται για να μας δει. Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά και στα επόμενα δύο παιχνίδια, γιατί είναι ντέρμπι και πάντα η τελευταία εντύπωση είναι σημαντική.

Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν δείξαμε απόψε χαρακτήρα με αυτή τη δύσκολη ήττα, όμως κάποιες φορές συμβαίνει και αυτό στη ζωή. Όμως στο τέλος είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα μαχόμαστε. Είναι γελοίο να ρωτάς τι θα κάνουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια…».