Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον Άρη για να παραμείνει ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου

Άρης - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον Άρη για να παραμείνει ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:58 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 28.04.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Άρη, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την ΑΕΚ (3-0).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (28/4, 20:30) στη Λεωφόρο τον Άρη, με φόντο την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν άμεση αντίδραση επιστρέφοντας στις επιτυχίες (μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0), προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Στα αγωνιστικά ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ακαϊντίν και Γέντβαϊ, όπως και τους Μπερνάρ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Αϊτόρ

«Για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει στους επόμενους τρεις αγώνες να πάρουμε εννιά βαθμούς. Πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το πρωτάθλημα, τώρα μπορεί να έχουμε χάσει αρκετές από αυτές, αλλά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα είμαστε εκεί για να το "κυνηγήσουμε"», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1) και στο ματς με τους «πράσινους» βλέπει άλλη μια πρόβα τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός ο αντίπαλος. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν συνδέεται με τον τελικό, πάντως, και αυτό το παιχνίδι. Το ζητούμενο για μάς να έχουμε και πάλι καλή εικόνα, αλλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα». Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βερστράτε, Πάρντο και Κάρλσον.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης, Ούγκο, Αράο, Ζέκα, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ζουλ, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Μορόν.