Αυτοί είναι οι όροι συμφωνίας του Ούγκο

Βίτορ Ούγκο

i

Bahia Esporte Cloub

Αυτοί είναι οι όροι συμφωνίας του Ούγκο

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:47 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 20.01.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βίτορ Ούγκο, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία. Ποιοι είναι όμως οι όροι του deal...

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να φτάσει στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής! Το Τριφύλλι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπαϊα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο, ο οποίος στις 16.50 την Κυριακή (21/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα με πτήση από τη Ζυρίχη.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος συνυπήρξε και με τον Τάσο Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Παναθηναϊκό, όπως και η ομάδα του και πλέον οι «πράσινοι» ενισχύονται σημαντικά στα μετόπισθεν, όπου έχουν προσθέσει και τον Τούρκο, Σαμέτ Ακαϊντίν.

Μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Ντραγκόβσκι, Μπακασέτα, ο Ούγκο θ’ αποτελέσει την πέμπτη χειμερινή μεταγραφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την άφιξή του κι αφού ξεκουραστεί για λίγο, θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να πάρει γεύση από το γήπεδο της ομάδας και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι.

Ο «εννιάλογος» των απουσιών του Τερίμ - Η αποστολή για Αστέρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:54 - 20.01.2024

Ο «εννιάλογος» των απουσιών του Τερίμ - Η αποστολή για Αστέρα

Ο Φατίχ Τερίμ προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να υπολογίζει εννιά ποδοσφαιριστές στο πλάνο του. Διαβάστε ποιοι λείπουν και γιατί και ποιους υπολογίζει ο Τούρκος προπονητής. Με νέο πρόσωπο τον Ντραγκόβσκι η αποστολή του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών τα πράγματα είναι απλά. Ο αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος στόπερ έρχεται στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία θα ενεργοποιηθεί αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Στόχοι που αφορούν τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και την ομάδα.