Τερίμ: «Στενοχωρημένοι για τους βαθμούς που έχουμε χάσει, θα το διορθώσουμε στα playoffs» (vid)

Τερίμ: «Στενοχωρημένοι για τους βαθμούς που έχουμε χάσει, θα το διορθώσουμε στα playoffs» (vid)

Στέλιος Βαρδάκης • 22:08 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε στους βαθμούς που έχει χάσει η ομάδα του, τονίζοντας ότι θα διορθώσει την κατάσταση στα playoffs.

Νέο «στραβοπάτημα» για τον Παναθηναϊκό, που μετά την ισοπαλία με τη Λαμία ήρθε ισόπαλος και με την Κηφισιά στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε την απογοήτευση του για τους βαθμούς που έχει χάσει η ομάδα του τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αλλά τόνισε ότι θα διορθώσει την κατάσταση στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μείνουμε 11 παίκτες μέσα στο γήπεδο. όλα ήταν ωραία, είχαμε βρει το δεύτερο γκολ παρότι ήταν οφσάιντ, μετά σώζουμε το φάουλ, αλλά δεχτήκαμε το γκολ και είχαμε μείνει με δέκα παίκτες. Ακόμα κι έτσι βρήκαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 25.02.2024

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκες την Κυριακή (25/2), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντιθέτως, έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά το «Χ» κόντρα στην Κηφισιά. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Όταν συμβαίνουν τόσα άσχημα μαζί, δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Μετά θα μπορούσε και ο αντίπαλος να βρει γκολ. Επειδή θέλαμε να κερδίσουμε ρισκάραμε αρκετά, είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι για τους πόντους που έχουμε χάσει. Χάνουμε πλεονέκτημα έτσι. Στα playoffs ωστόσο θα το διορθώσουμε».

🔴Η νίκη - θρίλερ του Ολυμπιακού στο Φάληρο, η ανατροπή του ΠΑΟΚ, ο Τσιλούλης και ο Βόκολος