Ένταση ανάμεσα σε Τσιλούλη και Ιωαννίδη στο τέλος του ματς – Ο κομβικός ρόλο του Βόκολου στο συμβάν (vid)

Ένταση ανάμεσα σε Τσιλούλη και Ιωαννίδη στο τέλος του ματς – Ο κομβικός ρόλο του Βόκολου στο συμβάν (vid)

Sportal newsroom 19:14 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 16.05.2024

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο προέκυψε ένταση ανάμεσα στον Φώτη Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Τσιλούλη.

Ο Μπερνάρ σκόραρε δύο γκολ και ηγήθηκε της ανατροπής στο σκορ, με τον Παναθηναϊκό να νικά 3-1 τη Λαμία στη Λεωφόρο και να παίρνει τους τρεις βαθμούς σε μία αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης προέκυψε ένταση, με πρωταγωνιστές τους Φώτη Ιωαννίδη και Σωτήρη Τσιλούλη, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο αρχικά, αλλά στη συνέχεια μπήκαν ανάμεσα τους για να μην... ξεφύγει η κατάσταση.

Ωστόσο, ο Τσιλούλης έμεινε έξω από τη φυσούνα και περίμενε τον Ιωαννίδη, του οποίου μάλιστα του μίλαγε από μακρινή απόσταση. Στη συνέχεια πήγε ο Κώτσιρας να τον ηρεμήσει, αλλά ο παίκτης της Λαμίας αρπάχτηκε και με εκείνον και έπειτα από λίγη ώρα έφυγε. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Βόκολος πήγε κι εκείνος να ηρεμήσει τον παίκτη του, ενώ το ίδιο έκανε και με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιλούλης είχε αποδοκιμαστεί έντονα κατά την αλλαγή του λόγω της μεταγραφής που έχει πάρει στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.

🔴ΑΕΚ - Άρης, Παναθηναϊκός και τα τελευταία νέα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός| Sportal Sunday Live