Ανατροπή: Τα ΜΑΤ πήραν θέση στη Λεωφόρο
i

©intime

Ανατροπή: Τα ΜΑΤ πήραν θέση στη Λεωφόρο

Δημήτρης Χούπης 18:27 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 14.12.2023

Λίγο μετά τις 18:00 τα ΜΑΤ πείστηκαν και βρέθηκαν στη Λεωφόρο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα παρά την αρχική τους απόφαση να μην πάνε.

Λίγο μετά τις 18:00 τα ΜΑΤ πείστηκαν και θα βρεθούν στη Λεωφόρο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, παρά την αρχική τους απόφαση να μην πάνε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη

Οι διμοιρίες που αναμενόταν να βρεθούν στο γήπεδο σταμάτησαν στη συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισίας αρνούμενοι να μεταβούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Λίγο μετά έλαβαν εντολή να πάνε στην έδρα τους στο Γουδί. 

Ωστόσο πείστηκαν και συνολικά στο γήπεδο θα βρίσκονται έξι διμοιρίες έπειτα από επικοινωνία που είχαν  με τον αττικάρχη. Την ίδια ώρα ο διοικητής των ΜΑΤ κλήθηκε στη ΓΑΔΑ για συζητήσεις. 

Το πρωί της Πέμπτης (14/12) υπήρξαν επαφές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με επικεφαλής των διμοιριών, από τις οποίες δεν ήταν ικανοποιημένοι. 

Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον Ολυμπιακό: «Καμία στοχοποίηση είναι θέμα χρονισμού - Την επίθεση την έκαναν συγκεκριμένοι οπαδοί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:11 - 14.12.2023

Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον Ολυμπιακό: «Καμία στοχοποίηση είναι θέμα χρονισμού - Την επίθεση την έκαναν συγκεκριμένοι οπαδοί»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δέχτηκε ερώτηση σχετικά για τους αγώνες κεκλεισμένων θυρών, ενώ μεταξύ άλλων είπε ότι «όταν κρίνεται ότι υπάρχει αγώνας υψηλής επικινδυνότητας πάνω από όλα θα βάζουμε τη δημόσια ασφάλεια».

Αγώνας υψηλού κινδύνου το Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα

Στο γήπεδο της Λεωφόρο θα βρεθούν και περίπου 450 οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα. Για τον λόγο αυτό η ΕΛ.ΑΣ. θα λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας των Ισραηλινών, οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο επικινδυνότητας για τις Αρχές.