Από το πριμ στο πρόστιμο: Οι λόγοι της έκρηξης του Αλαφούζου μέσα σε τρεις μέρες!

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Από το πριμ στο πρόστιμο: Οι λόγοι της έκρηξης του Αλαφούζου μέσα σε τρεις μέρες!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:55 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 27.02.2024

Το Sportal εξηγεί γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο 200.000 ευρώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού και πως δεν θα διστάσει να προβεί σε παρόμοια απόφαση, αν συνεχιστούν τα ανησυχητικά φαινόμενα στα Play Offs.

Αυτός ο οποίος θέλει περισσότερο από τον καθένα να δει τον Παναθηναϊκό να στέφεται πρωταθλητής, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τον τίτλο στη Stoiximan Super League και οι αποφάσεις του έχουν ως βασικό κριτήριο αυτή τη συνθήκη.

Ο Αλαφούζος αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Φατίχ Τερίμ, επειδή πιστεύει πως η τεχνογνωσία του Τούρκου στον πρωταθλητισμό, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος θα μοιράσει 500.000 ευρώ στους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, για να τους δώσει έξτρα κίνητρο και για το πρωτάθλημα. 

Γενικότερα, κάθε ενέργεια και κίνηση του Αλαφούζου, αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων του Τριφυλλιού για την επιτυχία. Για αυτό παρέχει κάθε άνεση στην ομάδα, για να δημιουργήσει τις πιο κατάλληλες προϋποθέσεις.

Εφόσον ο Αλαφούζος λειτουργεί με το συγκεκριμένο σκεπτικό, απαιτεί από τους παίκτες να προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους. Όταν διαπιστώνει νωθρότητα, χαλαρότητα ή μέχρι και τα όρια της αδιαφορίας, ο εφοπλιστής ενοχλείται πάρα πολύ.

O διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης είχε εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 26.02.2024

O διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης είχε εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ

Σε ένα σκάνδαλο μεγάλου βεληνεκούς ήταν μπλεγμένος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, ο οποίος - κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε - δεν δήλωνε στην εφορία της Σουηδίας τα χρήματα που λάμβανε από τη UEFA.

Το αφεντικό του Τριφυλλιού διέκρινε στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και την Κηφισιά, μία έλλειψη συγκέντρωσης, έναν εφησυχασμό μετά το προβάδισμα στο σκορ. Ολιγωρίες που κόστισαν τις δύο ισοπαλίες και τους τέσσερις χαμένους βαθμούς.

Ο Αλαφούζος αποφάσισε να δράσει και στείλει ένα μήνυμα με τους «πράσινους», με ένα πάθημα που θα τους… πονέσει στην τσέπη. Γιατί για τους ποδοσφαιριστές, το οικονομικό έχει τη μεγαλύτερη σημασία και επιρροή και τους… ταρακουνά!

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 26.02.2024

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε την αντίρρησή του για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ που έδωσε ο Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις ισοπαλίες με τη Λαμία.

Τέσσερις μέρες μετά το πριμ των 500.000 ευρώ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, οι παίκτες ενημερώθηκαν τη Δευτέρα για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ. Με την έμμεση διαβεβαίωση, πως αν η κακή εικόνα και το μπλαζέ ύφος συνεχιστούν, τότε ο Αλαφούζος θα επανέρθει με πιο βαριά τιμωρία.

Το μήνυμα είναι πια σαφές προς όλους στον Παναθηναϊκό: η επιτυχία θα ανταμειφθεί αδρά, όπως με το πριμ των 500.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ή με το μεγαλύτερο ποσό που θα δοθεί σε ενδεχόμενη πρωτιά στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η αποτυχία θα κοστίσει, ειδικά εάν συνδυάζεται με την έλλειψη προσπάθειας…