Μπρινιόλι: «Δυνατός κι οργανωμένος ο Ολυμπιακός» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό και τους Ντραγκόβσκι, Ούγκο

Μπρινιόλι: «Δυνατός κι οργανωμένος ο Ολυμπιακός» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό και τους Ντραγκόβσκι, Ούγκο

Sportal newsroom 16:42 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε σε μέσο της Φλωρεντίας για τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού του Europa Conference League. Τι είπε για Ντραγκόβσκι, Ούγκο και τον παραγκωνισμό του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι εδώ και μερικούς μήνες ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος Ιταλός γκολκίπερ δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του κι έτσι ο Παναθηναϊκός έφερε τον Ντραγκόβσκι στη θέση του.

Ο Μπρινιόλι μίλησε για το γεγονός, για τον Πολωνό γκολκίπερ, αλλά και τον Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έχει παίξει στη Φιορεντίνα. Ο Ιταλός τερματοφύλακας με αφορμή τον τελικό του Europa Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα αναφέρθηκε και στη δυναμική των Πειραιωτών. Αναλυτικά η συνέντευξη στην ιστοσελίδα «violanews.com»:

«Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Είχε πολλά προβλήματα φέτος μέχρι τον Φεβρουάριο, γιατί άλλαξε δύο προπονητές. Η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Φεβρουάριο-Μάρτιο. Από εκείνο το διάστημα, με τον νέο προπονητή ανέβηκαν. Έχουν σημαντικούς παίκτες. Ενα παράδειγμα; Ο μπακ Ροντινέι, αλλά και ο Ελ Αραμπί, ο επιθετικός. Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά, ο τερματοφύλακας Τζολάκης είναι νέος και παίζει μόνο λίγο καιρό αλλά είναι πολύ καλός».

-Περιμένετε, ξέρουμε έναν "Ελ", αλλά είναι ο Ελ Κααμπί. Εννοείς ότι υπάρχει και ένας αρκετά δυνατός στον πάγκο;

«Ναι, ο Ελ Κααμπί τα πάει πολύ καλά, αλλά ο Ελ Αραμπί είναι επίσης πολύ δυνατός. Γενικά μιλάμε για μια ομάδα που είναι σίγουρα προετοιμασμένη και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και που τους τελευταίους τρεις μήνες έχει βρει την κατάλληλη θέση και το έχει αποδείξει».

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 16.05.2024

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

-Τι μπορείτε να μας πείτε για τους δύο πρώην παίκτες της Φιορεντίνα, τον Πολωνό Ντραγκόβσκι και τον Ούγκο;

«Ο Ντράγκο ήρθε τον Ιανουάριο για να με αντικαταστήσει, αφού ο σύλλογος αποφάσισε να με αφήσει εκτός επειδή δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Αποφάσισαν να κάνουν αυτή την επιλογή και καλά κάνουν. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Ο Βίτορ Ούγκο έχει λιγότερο χώρο και χρόνο. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, δύο σπουδαίοι επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Ούγκο βρίσκει λιγότερο χώρο από τον Ντραγόβσκι, έχουν τη συμβολή τους».