«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρώτη προσφορά της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρώτη προσφορά της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Sportal newsroom 13:11 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 29.05.2024

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρώτη πρόταση της Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το πορτογαλικό δημοσίευμα του «O Jogo», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε την πρώτη κίνησή της για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, η οποία όμως, βρήκε σε τοίχο.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση των Πορτογάλων για τον Έλληνα διεθνή έφτασε τα 12 εκατομμύρια ευρώ, με τους «πράσινους» να την απορρίπτουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μία πολύ δύσκολη απόφαση, με ελάχιστα περιθώρια

Μία πολύ δύσκολη απόφαση, με ελάχιστα περιθώρια

O Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χειρότερος παρά το 20ήμερο που είχε ο Φατίχ Τερίμ για να τον βελτιώσει, η ολική καταστροφή με τις απώλειες της Ευρώπης και του Κυπέλλου μοιάζει όλο και πιο πιθανή και ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται ενώπιον μίας εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης.

Βέβαια, η «O Jogo» επιμένει λέγοντας πως η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να τα παρατήσει για τον Φώτη Ιωαννίδη και πως θα επανέλθει σύντομα νε νέα και βελτιωμένη πρόταση.

Πριν από μερικές ημέρες, η «A Bola» είχε αποκαλύψει ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί 30 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πειστεί να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη, ένα ποσό που η Σπόρτινγκ ναι μεν θεωρεί υψηλό, αλλά θεωρεί πως αυτή είναι μία τακτική των «πρασίνων» για τις διαπραγματεύσεις.

Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ο τελικός είναι... μακριά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:59 - 15.05.2024

Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ο τελικός είναι... μακριά

Δεν προκύπτουν από τον Γιάννη Αλαφούζο ενδείξεις απομάκρυνσης του Φατίχ Τερίμ το βράδυ της Τετάρτης και ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Οπως σημειώνει η «A Bola» η Σπόρτινγκ δεν θα φτάσει κατευθείαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Βίκτορ Γκιοκέρες, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει αυτό το ποσό μέχρι να βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών.