Ο Τερίμ πανηγύρισε την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ μαζί με τον εγγονό του (vid)

Ο Τερίμ πανηγύρισε την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ μαζί με τον εγγονό του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:08 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 04.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) μαζί με τον εγγονό του.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει σπουδαία εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει 2-1 της ΑΕΚ, σε ένα καταπληκτικό σε ένταση και πάθος ματς.

Τα γκολ των Τάσο Μπακασέτα (32’) και Φώτη Ιωαννίδη (34’) «υπέγραψαν» την «πράσινη» νίκη, που κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του τίτλου.

Με αυτό το τρίποντο, οι «πράσινοι» εκθρόνισαν την Ένωση από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον εκείνοι απέχουν τέσσερεις βαθμούς από αυτή.

Μάλιστα για τον Φατίχ Τερίμ ήταν διπλή η ευτυχία, καθώς πανηγύρισε την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ στις κερκίδες της Λεωφόρου, έχοντας την οικογένειά του, την κόρη του Μαρβέ μαζί με τον γιο της.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο εγγονός του Τούρκου τεχνικού μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και έτρεξε για να αγκαλιάσει τον παππού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τερίμ: «Όταν θέλει ο Ιωαννίδης δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς» - Η ατάκα για Ακαϊντίν

Ο Φατίχ Τερίμ αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη στη συνέντευξη Τύπου για την εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

«Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ξέρουμε πως χάσαμε πριν τρεις μέρες και τώρα πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Είμαστε στη μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Παρά το γκολ που δεχθήκαμε, είναι σημαντικό που αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και είναι δύσκολο να δέχεσαι νωρίς γκολ. Σήμερα όλη η άμυνα έπαιξε καλά. Αλλά ο Ακαϊντίν έπαιξε πολύ καλά. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος και ειδικά ψηλά ήταν πολύ καλός.

Ο Ιωαννίδης είναι τεράστιο ταλέντο. Να πω ένα αστείο περιστατικό. Όταν έπινε νερό νόμιζε ότι θα τον κάνω αλλαγή και μου ζητούσε να μην τον βγάλω και του είπα ότι ούτως ή άλλως δεν θα σε βγάλω. Ήθελε πολύ να παίξει και όταν θέλει δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς».