Το μήνυμα του Χουάνκαρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (pic)

Το μήνυμα του Χουάνκαρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:07 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 04.04.2024

Με ένα μήνυμα μέσω των social media θέλησε ο Χουάνκαρ να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του στο γκολ της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έστειλε... μήνυμα!

Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League στη Λεωφόρο, ο Βίντα άνοιξε το σκορ νωρίς και το «τριφύλλι» έφερε τα πάνω-κάτω χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη (2-1).

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Χουάνκαρ απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια για το λάθος στο γκολ της Ένωσης, ζητώντας συγγνώμη στους φίλους του τριφυλλιού.

Μάλιστα το ίδιο έκανε και μέσω των socila media. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω της οποίας απολογήθηκε, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια.

«100 συμμετοχές στην Super League με αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Συγγνώμη για το λάθος μου στο γκολ. Συνεχίζουμε», έγραψε ο Ισπανός μπακ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ιωαννίδης: «Νίκες σε όλα τα ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν τελικός για εμάς, καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχολογία να γυρίσει ένα παιχνίδι που πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δείχνουμε νοοτροπία νικητή.

Προσωπικά θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Πιστεύω το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό».

Για το γκολ: «Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο δρόμος είναι μακρύς, είναι όλα ωραία παιχνίδια, πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Για την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ: «Νομίζω είναι λογικό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε μία πίεση από μόνοι μας για τη νίκη, αλλά εν τέλει τα καταφέραμε».

Για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. «Οι τρεις βαθμοί πλέον είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει. Πρέπει να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».