Ο Χουάνκαρ δείχνει έτοιμος για τον Ολυμπιακό

Χουάνκαρ

i

Intime

Ο Χουάνκαρ δείχνει έτοιμος για τον Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:29 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 06.03.2024

Ο Χουάνκαρ πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης και έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή των Σένκεφελντ και Βέρμπιτς.

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» επέστρεψαν την Τετάρτη ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό της Δευτέρας και της Τρίτης. Για να αρχίσουν την προετοιμασία για την πρεμιέρα των Play Offs, εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Χουάνκαρ πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος και αναμένεται να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του και έχει μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί στο Φάληρο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ νιώθει καλύτερα μετά την τενοντίτιδα στο γόνατο και εκτέλεσε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Ολλανδός στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή και ανάλογα με την κατάσταση του, θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του.

Λίγες πιθανότητες να προλάβει το ματς της Κυριακής έχει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ γυμνάζεται ατομικά κα δύσκολα ο Φατίχ Τερίμ θα τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του. Γιατί ήδη προέρχεται από πολυήμερη απραξία και ο Τερίμ θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες στο ντέρμπι.

Αποκάλυψη: Τότε ξαναμπαίνουν... μπουλντόζες στο γήπεδο στο Βοτανικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:05 - 06.03.2024

Αποκάλυψη: Τότε ξαναμπαίνουν... μπουλντόζες στο γήπεδο στο Βοτανικό

Το Sportal αποκαλύπτει πότε ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός του Δήμου Αθηναίων για την επιλογή του Τεχνικού Συμβούλου της Διπλής Ανάπλασης και ποιο ποσό εξασφαλίζεται για τη συνέχιση του καθαρισμού του οικοπέδου στο Βοτανικό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης (6/3) αναφέρει: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ατομικό ο Βέρμπιτς, γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».