Οι μετρήσεις τελείωσαν, από Τετάρτη προπονήσεις

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς στις σημερινές εργομετρικές εξετάσεις

i

www.pao.gr

Οι μετρήσεις τελείωσαν, από Τετάρτη προπονήσεις

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:15 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 18.06.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την Τρίτη τον εργομετρικό και τον ιατρικό έλεγχο και από την Τετάρτη είναι έτοιμοι να περάσουν στο προπονητικό κομμάτι.

Εργομετρικά και καρδιολογικές εξετάσεις περιλάμβανε η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Με τις οποίες έκλεισε ο κύκλος των προκαταρκτικών και από την Τετάρτη θα αρχίσει το προπονητικό κομμάτι.

Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» θα προπονηθούν για πρώτη φορά την Τετάρτη. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του έχουν όλες τις μετρήσεις των παικτών και ξέρουν πως θα καθορίσουν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές ότι στο πρώτο στάδιο, θα δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση. Για να προετοιμαστούν όλοι για να ανταποκριθούν σε υψηλή ένταση, με διπλές προπονήσεις και στις πρώτες μέρες παραμονής στο Σλάντινγκ της Αυστρίας.

«Εργομετρικά τεστ είχε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της θερινής προετοιμασίας του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε γκρουπ και συνέχισαν με εργομετρικά τεστ στο lab του «Γ. Καλαφάτης». 

Επιπρόσθετα, οι Πράσινοι σήμερα το πρωί υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό έλεγχο στο «Υγεία». Απόντες ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Η πρώτη προπόνηση του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για το πρόγραμμα της Τρίτης (18/6).