Στο κανάλι του Ατζούν θα μεταδοθεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, τεράστιο ενδιαφέρον από πολλές χώρες

Ο Ατζουν και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

© PS Youtube & Intime

Στο κανάλι του Ατζούν θα μεταδοθεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, τεράστιο ενδιαφέρον από πολλές χώρες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:25 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 10.01.2024

Εκτός συνόρων θα φτάσει η εικόνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αφού ουκ ολίγες χώρες θα μεταδώσουν το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

To Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Μάλιστα, το ενδιαφέρον φαίνεται να μην περιορίζεται εντός συνόρων, αφού διάφορα Μέσα από το εξωτερικό θα μεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Σε πρώτο χρόνο, ο αγώνας θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο «Exxen» το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Ατζούν. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο από την Τουρκία που θα δείξει ζωντανά το ματς, αφού τα δικαιώματα εξασφάλισε και ο σταθμός «S Sport+». 

© Livescore TV

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πάντως, θα μπορέσουν να το δουν και λάτρεις του ποδοσφαίρου από διάφορες χώρες. Πιο αναλυτικά, το δημοφιλές κανάλι «Arena Sport» θα μεταδώσει το ματς του Κυπέλλου σε Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Βοσνία. 

Κάλυψη θα υπάρχει και από το Ισραήλ, αφού το κανάλι «5 Live» θα δείχνει επίσης το παιχνίδι, ενώ για τους Έλληνες του εξωτερικού στις Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ τα δικαιώματα εξασφάλισε ο «Ant1 Satellite»

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης