Αυτή είναι η απόφαση του Μπακασέτα για το μέλλον του

Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

Αυτή είναι η απόφαση του Μπακασέτα για το μέλλον του

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:42 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 10.01.2024

Ο τουρκικός Τύπος δίνει σήμερα μία νέα διάσταση για τις σκέψεις του Τάσου Μπακασέτα, το ενδιαφέρον Μπεσίκτας και Παναθηναϊκού και το συμβόλαιο του με την Τραμπζνοσπόρ που λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Η συνεργασία του Φερνάντος Σάντος με τη Μπεσίκτας, έμοιαζε ως το στοιχείο που έλειπε για να προσελκύσει τον Τάσο Μπακασέτα στην Κωνσταντινούπολη. Διότι ο Σάντος έχει εργαστεί χρόνια στη χώρα μας και έχει προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Παρά τις φήμες του τουρκικού Τύπου για συμφωνία μεταξύ Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αντιθέτως, ο 31χρονος μέσος παραμένει στην Τραπεζούντα και δεν αφήνει να εννοηθεί ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει.

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 09.01.2024

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Ρενάτο Σάντσες, αφού το CNN υποστηρίζει πως στο κόλπο μπήκαν ο ΠΑΟΚ και ο Φερνάντο Σάντος. Εντούτοις, ο παίκτης δεν... ψήνεται για καμία από τις τρεις.

Μέχρι που η ιστοσελίδα «yenicaggazetesi.com.tr» δίνει μία άλλη εκδοχή της υπόθεσης... Σύμφωνα με την οποία, ο Μπακασέτας δεν σκοπεύει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, στις 30 Ιουνίου 2024.

Ούτως ώστε ως ελεύθερος σε έξι μήνες, ο Μπακασέτας να διαπραγμευτεί την επόμενη μεταγραφή του με πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους και χωρίς περιορισμούς. Γιατί ακόμα και τώρα, η Τραμπζονσπόρ έχει λόγο στο μέλλον του, έστω και περιορισμένο.

Ο Μπακασέτας αντιλαμβάνεται πως το επόμενο συμβόλαιο του, ίσως να είναι το πιο προσοδοφόρο της καριέρας του. Οι περιστάσεις ευνοούν τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, για να απαιτήσει υψηλότερες αποδοχές από τις τωρινές που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι τον Ιούνιο, ο Μπακασέτας δεν πρόκειται να συζητήσει με τη Μπεσίκτας, τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει στην Τραμπζονσπόρ και το καλοκαίρι θα αποφασίσει για τις επιλογές του.