«Ο Σαμέτ Ακαϊντίν προτίμησε τον Παναθηναϊκό»

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Φενέρμπαχτσε / Facebook

«Ο Σαμέτ Ακαϊντίν προτίμησε τον Παναθηναϊκό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:09 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 09.01.2024

Τούρκος δημοσιογράφος παρουσιάζει ως δεδομένο τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό.

Όταν ο τουρκικός Τύπος καταπιάνεται με ένα όνομα, τότε του... δίνει και καταλαβαίνει με τη σεναριολογία. Οι εξελίξεις «τρέχουν» με ρυθμό... πολυβόλου στα δημοσιεύματα και η σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον Σαμέτ Ακαϊντίν της Φενέρμπαχτσε.

Ο Τούρκους Ογκούρ Σεβέρ έγραψε στην πλατφόρμα «X» μέσω του ειδησεογραφικού προφίλ «Vole» ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ως δανεικό τον 29χρονο στόπερ από τη Φενέρμπαχτσε.

Η συμφωνία των δύο ομάδων και του ποδοσφαιριστή παρουσιάζεται ως δεδομένη από τον Σεβέρ, ο οποίος τονίζει πως ο 29χρονος στόπερ επέλεξε τον Παναθηναϊκό και όχι τις Γκενκ και Άντερλεχτ, από τις οποίες επίσης είχε προτάσεις.

Εκτός από τον Σεβέρ, πολλά τουρκικά δημοσιεύματα θεωρούν σίγουρη την μετακίνηση του Ακαϊντίν στην Αθήνα, μετά την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Φενέρμπαχτσε. Επειδή ο ρόλος του Ακαϊντίν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα περιοριστεί ακόμα περισσότερο από εδώ και στο εξής.

Οπότε, ο Ακαϊντίν ήδη μαζεύει βαλίτσες για να φύγει από την Κωνσταντινούπολη. Με τον Σεβέρ να τον εχεί στο... αεροπλάνο για την Αθήνα, εκτιμήσεις που πάντως δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από το Τριφύλλι.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν αθόρυβα τη δουλειά τους και δεν αφήνουν τα απανωτά ρεπορτάζ από την Τουρκία να τους επηρεάζουν. Είναι λογικό λόγω της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι φήμες από την πατρίδα του να φουντώνουν εν μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.