Αλεξανδρόπουλος: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα»

Ο Αλεξανδρόπουλος

i

© Intime

Αλεξανδρόπουλος: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:24 - 09.01.2024

Ιδιαίτερο για τον ίδιο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας πριν την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα του τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Mιλώντας για το παιχνίδι, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στάθηκε στην ιδιαιτερότητα που έχει το ματς για τον ίδιο, αφού εκείνος φόρεσε την φανέλα των «πράσινων»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξανδρόπουλου: 

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι:

«Ικανοποιημένοι είμαστε μόνο όταν συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο με τους τρεις βαθμούς, ωστόσο σίγουρα ήταν μια αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Λαμία. Πρέπει να συνδυάσουμε την αντίδραση με το αποτέλεσμα και έτσι θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι. Τον Παναθηναϊκό τον αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα και είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και χτυπήσουμε τις αδυναμίες του μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο είναι διπλά παιχνίδια. Σίγουρα τώρα κοιτάμε το πρώτο, αλλά τίποτα δεν τελειώνει αύριο».

Για το γεγονός πως επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε αυτό του γήπεδο:

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έπαιζα στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια και ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Από την άλλη δε μπορώ να το ευχαριστηθώ στο 100% γιατί δεν υπάρχει κόσμος. Είτε η ατμόσφαιρα είναι θετική, είτε πιο πιεστική κάθε ποδοσφαιριστής ζητάει τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και πάρα πολύ κρίσιμο και σημαντικό, οπότε οφείλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν αγωνιστώ να δώσω το 150%.».

Για το που κρίνονται τέτοια ματς:

«Κρίνονται στο ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ. Οι μονομαχίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σίγουρα η ποιότητα που θα ξεδιπλώσει κάθε ποδοσφαιριστής θα είναι πολύ σημαντικά για το αποτέλεσμα».